Området
Ejendommen ligger på Mariendalsvej på den meget rolige del af Frederiksberg. Ejendommen ligger tæt ved shopping gaderne Godthåbsvej og Falkoner Allé som summer af byliv med gode indkøbsmuligheder, tøjbutikker og hyggelige caféer. Man er ligeledes tæt på svømmehallen, Frederiksberg Centret, Metro samt grønne områder som Frederiksberg Have.

Områdekort

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Klik på "Kort" i øverste højre hjørne af kortet for at se vejkort-visning i stedet for satellitfotos.

Street View

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.


Vis stort kort
Vis stort kort